Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Φωτια Μανη - Synagermos Sthn Pyrosbestikh Gia Pyrkagia Sth Manh Ekkenwnetai Oikismos - Φωτιά σε δασική έκταση στην τ.κ.

Φωτια Μανη - Synagermos Sthn Pyrosbestikh Gia Pyrkagia Sth Manh Ekkenwnetai Oikismos - Φωτιά σε δασική έκταση στην τ.κ.. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στη μάνη και συντονίζει το έργο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μέχρι στιγμής εικόνα. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Μάνη φωτιά φωτιά στη μάνη πυροσβεστική λακωνία φρίξος δρακοντίδης 23/08/2020, 10:46 upd: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μέχρι στιγμής εικόνα. Τώρα ο φόβος όλος είναι στο τι θα γίνει όταν τα εναέρια μέσα αναγκαστούν σε καθήλωση λόγω. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης.

Katasbesthke Plhrws H Fwtia Poy Katekapse 250 Stremmata Sth Manh
Katasbesthke Plhrws H Fwtia Poy Katekapse 250 Stremmata Sth Manh from lakonikos.gr
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές σε κύθηρα και μάνη το 2017. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση στην. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Τώρα ο φόβος όλος είναι στο τι θα γίνει όταν τα εναέρια μέσα αναγκαστούν σε καθήλωση λόγω. Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού.

Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα.

Δείτε στο βίντεο τις τελευταίες εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στη μάνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μέχρι στιγμής εικόνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης και καίει δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι της τρίτης στην περιοχή καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης, στη λακωνία. Η φωτιά στη μάνη έχει «σπάσει» σε τρία πύρινα μέτωπα, τα οποία έχουν έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού.

Φωτια στη μανη /πιο προσφατα 3.8.2021 ελλάδα χαρδαλιάς: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Δείτε στο βίντεο τις τελευταίες εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στη μάνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μέχρι στιγμής εικόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του fly από την.

Eyyscbttspmfnm
Eyyscbttspmfnm from messiniapress.gr
Δείτε στο βίντεο τις τελευταίες εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στη μάνη. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτιές σε κύθηρα και μάνη το 2017. Λίγη ώρα αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και. Στο σημείο επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 24 οχήματα και επτά πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος. Εκκενώνεται και δεύτερο χωριό μετά από εντολές της πυροσβεστικής. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στη μάνη και συντονίζει το έργο. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fly από την.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή πέντε αλώνια, στον δήμο δυτικής μάνης, στη μεσσηνία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας. Φωτιά σε δασική έκταση στην τ.κ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, στην περιοχή προσήλιο, του δήμου ανατολικής μάνης. Εκκενώνεται και δεύτερο χωριό μετά από εντολές της πυροσβεστικής. Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην καστανιά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας κοντά στο μοναστήρι της παναγίας γιάτρισσας, το οποίο δεν απειλείται. Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση στην. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της. Στο σημείο επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 24 οχήματα και επτά πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι (περί τις 12.00′) στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνη. Παραμένει σε εξέλιξη με λίγο καλύτερη εικόνα η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι του σαββάτου (22/08), σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας, ανάμεσα σε γύθειο και αρεόπολη. Τεράστιες έκτασης γης έγιναν στάχτη στην ανατολική μάνη, μετά το πύρινο μέτωπο που μαίνονταν επί περίπου 30 ώρες. Η φωτιά έχει δύο μέτωπα, το ένα προς το βουνό και το άλλο προς τον οικισμό νεοχώρι, κοντά στο σκουτάρι. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης.

R7mdcddjyculfm
R7mdcddjyculfm from www.pentapostagma.gr
Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στη μάνη και συντονίζει το έργο. Φωτιά σε δασική έκταση στην τ.κ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, στην περιοχή προσήλιο, του δήμου ανατολικής μάνης. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτια στη μανη /πιο προσφατα 3.8.2021 ελλάδα χαρδαλιάς: Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η μέχρι στιγμής εικόνα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, καθώς και 1 ελικόπτερο.

Φωτιά καίει αυτή την ώρα (3.20' μμ) στη μάνη, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του αρχοντικού.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή δροσοπηγή ανατολικής μάνης στη λακωνία, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι φλόγες βρίσκονται κοντά στον οικισμό. Εκκενώνεται και δεύτερο χωριό μετά από εντολές της πυροσβεστικής. Φωτιές σε λακωνία και ελασσόνα. Παραμένει σε εξέλιξη με λίγο καλύτερη εικόνα η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι του σαββάτου (22/08), σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στην περιοχή λαγκαδά του δήμου ανατολικής μάνης λακωνίας, ανάμεσα σε γύθειο και αρεόπολη. Συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της πελοποννήσου, καθώς μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σιδηροκάστρου, στην ανατολική μάνη. Η φωτιά στη μάνη έχει «σπάσει» σε τρία πύρινα μέτωπα, τα οποία έχουν έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα αρχοντικού ανατολικής μάνης. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στη μάνη και συντονίζει το έργο. Μάνη φωτιά φωτιά στη μάνη πυροσβεστική λακωνία φρίξος δρακοντίδης 23/08/2020, 10:46 upd: Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή λαγκάδα, στον δήμο ανατολικής μάνης, χωρίς ωστόσο. Η φωτιά έχει δύο μέτωπα, το ένα προς το βουνό και το άλλο προς τον οικισμό νεοχώρι, κοντά στο σκουτάρι. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης και καίει δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, στην περιοχή προσήλιο, του δήμου ανατολικής μάνης.